Descrierea programelor
1. BASIC (Paine alba si de secara)
2. QUICK (RAPID. Folosit pentru coacerea rapida a painii.)
3. DIET (Paine integrala. Va permite sa coaceti paine din grau integral.)
4. FRENCH (Paine frantuzeasca. Potrivit pentru retete cu putin zahar, permite coacerea painii cu o crusta crocanta si miez aerat si fraged.)
5. KULICH (Briose. Puteti coace briose, placinte cu branza si pasca.)
6. DOUGH (Aluat. Prepararea aluatului clasic pentru diferite produse de panificatie.)
7. PASTA (Paste. Prepararea aluatului pentru paste, galuste, taitei.)
8. PIZZA (Prepararea aluatului pentru pizza.)
9. JAM (Dulceata si gem. Gemul este preparat la temperatura optima fara a fi nevoie sa amestecati.)
10. BAKE (Coacere. Folosit pentru coacerea prajiturilor, painea din aluatul pregatit mai devreme sau painea necoapta, care din anumite motive nu s-a copt destul.)